Een paar vragen&antwoorden bij de start van dit weblog

Wiens pennevruchten zijn hier te lezen? Auteurs op dit weblog zijn Arnold Huijgen en Daniël Timmerman. Wij zijn beiden predikant in een van de kleine gereformeerde kerken. Daarnaast zijn we collega’s aan de Theologische Universiteit Apeldoorn.

Waarover schrijven jullie? De combinatie van twee taken vraagt om een goede organisatie van ons werk. We hebben daar op internet en in boeken het nodige over gelezen. Daarnaast wisselen we regelmatig praktijkervaringen uit. Daar willen we geïnteresseerde lezers graag in laten delen.

Wie zijn dan de lezers? We denken vooral aan collega-predikanten. De praktijkvoorbeelden zullen toegesneden zijn op de beroepspraktijk van medeherders. Maar daarmee sluiten we andere lezers niet uit.

Waar halen jullie je informatie vandaan? Zoals gezegd, we hebben het nodige gelezen. Denk aan de boeken van David Allen (toch wel onze favoriet) en Stephen Covey. Maar ook op weblogs als lifehack.org en lifehacking.nl hebben we veel bruikbare tips gevonden.

Wat is een makkelijke manier om dit weblog te lezen? Je hoeft niet elke keer deze webpagina te bezoeken. Onze gastheren van wordpress maken het mogelijk om via een zgn. RSS-reader ons weblog te volgen. Wij gebruiken zelf de reader van Google.

Waar ken ik dat plaatje bovenaan deze site toch van? Inderdaad het is een fragment van de kerk die Le Corbusier heeft ontworpen in Ronchamps (Notre Dame du Haut). (Met dank aan Constantin Philippoff voor de foto).

Advertenties